آموزش و نحوه درست کردن فیله مدالیون Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن فیله مدالیون آشپزی:آموزش و نحوه درست کردن فیله مدالیون در قسمت آموزش آشپزی سایت میهن گرام قرار داده شده است برخی تمایل دارند در صورتی که آموزش و نحوه درست کردن فیله مدالیون آشپزی:آموزش و نحوه درست کردن فیله مدالیون در قسمت آموزش آشپزی سایت میهن گرام قرار داده شده است برخی تمایل دارند در صورتی که Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن فیله مدالیون

آموزش و نحوه درست کردن فیله مدالیون

آموزش و نحوه درست کردن فیله مدالیون

آموزش و نحوه درست کردن فیله مدالیون

آشپزی:آموزش و نحوه درست کردن فیله مدالیون در قسمت آموزش آشپزی سایت میهن گرام قرار داده شده است برخی تمایل دارند در صورتی که برایشان امکان داشته باشد غذاهایی متنوع درست کنند.

فیله مدالیون با سس مخصوص تهیه شده که در نهایت سادگی بسیار خوشمزه می باشد.

مواد لازم

فيله گوساله                             ۲۴۰ گرم
آب پياز                                    ۲ قاشق غذاخوری
سس سويا                              ۱ قاشق غذاخوری
روغن زيتون                               ۱۰۰ گرم

مواد سس

آب آلبالو                                  نصف پيمانه
آب انگور قرمز                            ۱ پيمانه
آرد ذرت                                  ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهيه

فيله گوساله را به تكه‌های ۷۰ گرمي تقسيم كرده، با آب پياز، سس سويا و روغن زيتون مخلوط می‌كنيم و به مدت يك ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم.
آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم تا كاملا حل شود، سپس روي حرارت گذاشته و مجدداً به آرامي مي‌زنيم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود و پس از دو دقيقه از روي حرارت بر‌مي‌داريم. در اين حالت سس غليظ و شفاف می ‌شود.

تكه‌های گوشت را روی حرارت به ترتيب ۳ دقيقه يك طرف و ۲ دقيقه طرف ديگر قرار داده و سرخ مي‌كنيم و مطابق تصوير به روی هم مي‌چينيم. سس را روي تكه‌هاي گوشت مي‌ريزيم و فیله مدالیون را تزئين و سرو می كنيم.

آموزش و نحوه درست کردن فیله مدالیون

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا