آموزش و نحوه دست کردن لواشک انار Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه دست کردن لواشک انار آشپزی:برخی بدنبال آموزش آشپزی به صورت حرفه ی هستند و به آشپزی کردند علاقه زیادی دارند در سایت میهن گرام آموزش غذاها و دسرهای مخ آموزش و نحوه دست کردن لواشک انار آشپزی:برخی بدنبال آموزش آشپزی به صورت حرفه ی هستند و به آشپزی کردند علاقه زیادی دارند در سایت میهن گرام آموزش غذاها و دسرهای مخ Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه دست کردن لواشک انار

آموزش و نحوه دست کردن لواشک انار

آموزش و نحوه دست کردن لواشک انار

آموزش و نحوه دست کردن لواشک انار

آشپزی:برخی بدنبال آموزش آشپزی به صورت حرفه ی هستند و به آشپزی کردند علاقه زیادی دارند در سایت میهن گرام آموزش غذاها و دسرهای مختلفی قرار دارد لواشک ها در طعم های مختلفی وجود دارند و برخی آن را با میوه های مختلف درست می کنند و در مواقعی نیز از ترکیب چند میوه لواشک را درست می کنند.

مواد لازم

دانه انار                           ۱ کیلو
روغن مایع                        ۱ قاشق غذاخوری
نمک                               ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه

نمک را روی دانه های انار ریخته و به مدت ۲ ساعت می گذاریم تا بماند. سپس آنرا بلندر می کنیم . از صافی رد می کنیم تا لعاب اضافی آن گرفته شود.. سپس آن را به مدت ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از این مدت می گذاریم تا خنک شود. داخل سینی مورد نظرمان را چرب کرده و مواد را در آن می ریزیم به گونه ای که یکسان در سینی پخش شود. سینی را مقابل آفتاب می گذاریم تا خشک شود.
نکته : اگر می خواهید رنگ لواشک تیره تر شود و زودتر خشک شود آب انار را به مدت ۳۵ دقیقه بجوشانید. برای طعم دهی بهتر و لعاب بیشتر ۲۰۰ گرم زرشک خیس خورده را ابتدا با دانه های انار بلندر کنید.

لواشک

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا