آموزش و نحوه درست کردن شله زرد Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن شله زرد آشپزی:برخی دسرها در آموزش آشپزی وجود دارد که در آشپزی بسیار برای برخی پرکاربرد می باشد در سایت میهن گرام آموزش برخی از دسر ها قرا آموزش و نحوه درست کردن شله زرد آشپزی:برخی دسرها در آموزش آشپزی وجود دارد که در آشپزی بسیار برای برخی پرکاربرد می باشد در سایت میهن گرام آموزش برخی از دسر ها قرا Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن شله زرد

تبلیغات

آموزش و نحوه درست کردن شله زرد

آموزش و نحوه درست کردن شله زرد

آموزش و نحوه درست کردن شله زرد

آشپزی:برخی دسرها در آموزش آشپزی وجود دارد که در آشپزی بسیار برای برخی پرکاربرد می باشد در سایت میهن گرام آموزش برخی از دسر ها قرار داده شده است در اینجا آموزش دسر شله زرد قرار داده شده است.

مواد لازم

برنج                                               یک کیلوگرم
شکر                                              ۲ کیلوگرم
کره                                               ۱۵۰ گرم
زعفران سائیده                                 ۵/۱ مثقال(۶ گرم)
گلاب                                             ۱پیمانه
خلال بادام                                      ۱۵۰ گرم
خلال پسته برای تزئین                        ۵۰ گرم

طرز تهیه

برنج را شسته و به مدت چهار ساعت خيس كنيد.برنج را پیمانه کرده و از ۶ تا ۷ برابر برنج، آب در نظر می گیریم. سپس برنج را بدقت شسته و ۶ برابر، آب روی آن می‌ریزیم و برنج را روی آتش گذاشته تا جوش بیاید. شعله را ملايم كرده تا برنج بپزد.وقتی مغز برنج کاملا نرم شد، شکر را داخل برنج ریخته و مرتب بهم می زنیم تا شله زرد کاملا جا بیفتد.
در صورتی که شله زرد سفت بود ۱ تا ۲ پیمانه دیگر آب گرم اضافه می کنیم. سپس زعفران را در کمی آب جوش حل می نمائیم و داخل شله‌زرد می‌ریزیم. سپس کره را داغ کرده و به شله زرد اضافه می کنیم. آنگاه کمی از بادام را به آن اضافه می کنیم.گلاب را نیز افزوده و شله زرد را بهم می زنیم تا تمام مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس درب را بسته و در صورت استفاده از فر، شله زرد را در کف فر با حرارت ملایم بمدت نیم ساعت می گذاریم. در غیر اینصورت می ‎توان روی شعله گذاشت و بعد از جا افتادن شله زرد، آن را در ظرف می کشیم و بعد از خنک شدن شله زرد با دارچین و خلال بادام و پسته تزئین می کنیم.

نكته

۱٫ جهت افزايش كيفيت شله زرد بايد از برنج مرغوب استفاده كرد.
۲٫ بهتر است خلال بادام به مدت دو ساعت در آب خيسانده شود و بعد استفاده گردد.
۳٫ زعفران را در هنگام نياز بساييد كه بوي عطر آن از بين نرود در ضمن زعفران را با آسياب‌برقی آسياب نكنيد تا بو و رنگ آن حفظ شود.

شله زرد

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات