طرز تهیه و نحوه درست کردن خورش آلوچه Reviewed by Momizat on . طرز تهیه و نحوه درست کردن خورش آلوچه آشپزی:در ایران انواع خورش ها برای آشپزی کردن وجود دارد که برخی در آموزش آشپزی به یادگیری و پخت خورش ها علاقه بیشتری دارند د طرز تهیه و نحوه درست کردن خورش آلوچه آشپزی:در ایران انواع خورش ها برای آشپزی کردن وجود دارد که برخی در آموزش آشپزی به یادگیری و پخت خورش ها علاقه بیشتری دارند د Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » طرز تهیه و نحوه درست کردن خورش آلوچه

طرز تهیه و نحوه درست کردن خورش آلوچه

طرز تهیه و نحوه درست کردن خورش آلوچه

طرز تهیه و نحوه درست کردن خورش آلوچه

آشپزی:در ایران انواع خورش ها برای آشپزی کردن وجود دارد که برخی در آموزش آشپزی به یادگیری و پخت خورش ها علاقه بیشتری دارند در سایت میهن گرام آموزش خورش های متفاوتی قرار داده شده است خورش ها انواع مختلفی دارند که طعم برخی از آنها کاملا نسبت به هم متفاوت است و ممکن است سلیقه افراد هم در انتخاب خورش ها با هم تفاوت زیادی داشته باشد آلوچه جز میوه هایی که افراد زیادی به آن علاقمند هسنتد یکی از مواد اولیه خورش قرار داده شده در این پست آلوچه می باشد.

مواد لازم

گوشت                                                     ۴۰۰ گرم
لوبياچيتي                                                  ۱۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگي                                          يك قاشق سوپخوري
سبزي خشك (جعفري و گشنيز)                     ۳۰۰ گرم
پياز سرخ‌شده                                            نصف پيمانه
آلوچه‌خشك                                               ۱۰۰ گرم
آبليمو                                                      دو قاشق سوپخوري
روغن                                                       نصف پيمانه
ادويه                                                       به ميزان لازم
زردچوبه                                                    به ميزان لازم
فلفل                                                       به ميزان لازم
دارچين                                                    به ميزان لازم

طرز تهیه

گوشت را با پياز تفت مي‌‌دهيم و لوبياي خيس‌شده را با مقداري آب‌جوش به گوشت اضافه مي‌‌كنيم. نمك و تمام ادويه‌ها را افزوده و مي‌‌گذاريم با حرارت ملايم پخته شود. پس از پخته شدن گوشت و لوبيا، سبزي خشك، آلوچه، آبليمو و رب را مي‌افزاييم، پس از نيم ساعت جوشيدن، خورش آماده است.

خورش آلوچه

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا