آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات آشپزی:برخی به آشپزی بسیار علاقمند هستند و حتی ممکن است که آشپزی را به شکل حرفه ای دنبال کنند عده ای علاقه خواصی به تهیه ک آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات آشپزی:برخی به آشپزی بسیار علاقمند هستند و حتی ممکن است که آشپزی را به شکل حرفه ای دنبال کنند عده ای علاقه خواصی به تهیه ک Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات

آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات

آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات

آشپزی:برخی به آشپزی بسیار علاقمند هستند و حتی ممکن است که آشپزی را به شکل حرفه ای دنبال کنند عده ای علاقه خواصی به تهیه کردن دسر دارند دسرها انواع مختلفی دارند در اینجا دسر بیسکویتی با شکلات قرار داده شده است

مواد لازم برای تهیه دسر بیسکویتی با شکلات

خامه سفت                             دو قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای                            یک بسته ۱۵۰ گرمی
بیسکویت کاکائویی                  ۲۰ عدد
شکلات تیره                            ۱۸۰ گرم
پودر شکر                                 پنج قاشق غذاخوری
نسکافه                                   یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو                               یک قاشق غذاخوری
بیسکویت ساده                       ۲۰ عدد

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از «دسر بیسکویتی با شکلات» خواهیم داشت.

مواد لازم

قالب تفلون به شکل مستطیل به طول ۲۶ سانت و همزن برقی.

۷۰ گرم خامه پاستوریزه سفت معادل ۲ قاشق غذاخوری سرپر. یک قاشق غذاخوری نسکافه معادل ۵ گرم.

یک بسته بیسکویت ساده پتی بور معادل ۲۰ عدد بیسکویت یعنی صد گرم. یک بسته یسکویت کاکائویی پتی بور معادل ۲۰ عدد بیسکویت (صد گرم).

پنج قاشق غذاخوری پودر شکر معادل ۱۰۰ گرم. یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو معادل ۵ گرم.

یک بسته صد و پنجاه گرمی پنیر خامه‌ای. صد و هشتاد گرم شکلات تخته ای تیره معادل دو بسته شکلات ۹۰ گرمی ۶۰ الی ۷۰ درصد خلوص.

طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات
صد و پنجاه گرم پنیر خامه ای را با چهار قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم.

۱۷۰ گرم شکلات تیره را خرد کرده در یک کاسه می‌ریزیم و روی کتری در حال جوش یا در مایکروویو می‌گذاریم تا ذوب شود. سپس یک قاشق پودر کاکائو به شکلات ذوب شده اضافه کرده، هم می‌زنیم و آن را به مخلوط پنیر و شکر اضافه کرده، هم می‌زنیم.

هفتاد گرم (۲ قاشق غذاخوری سرپر) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با یک قاشق غذاخوری پودر شکر و نوک قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط کرده، حدود ۵ دقیقه با همزن برقی می‌زنیم تا غلیظ شده و فرم بگیرد یعنی جای پره‌های همزن از روی خامه محو نشود.

خامه فرم گرفته را اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس یک قاشق پودر نسکافه را در یک قاشق آب جوش حل کرده، به مواد اخیر اضافه می‌کنیم تا مایه شکلاتی آماده شود.

یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول ۲۶ سانت قرار می‌دهیم. کمی از مایه شکلاتی را ته قالب ریخته و بیسکویت‌های ساده و کاکائویی را یکی در میان به مایه شکلاتی آغشته کرده، در قالب قرار می‌دهیم. در نهایت قالب را با مایه شکلاتی پر کرده، آن را برای ۵ الی ۶ ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا سفت شود.

آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات

دسر بیسکویتی را از فریزر درآورده، پلاستیک روی آن را جدا می‌کنیم و کمی شکلات تخته‌ای روی آن رنده می‌کنیم. سپس با یک چاقوی تیز آن را به صورت اریب برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود.
دسر بیسکویتی با شکلات آماده پذیرایی می‌باشد.

آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات

منبع:موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان

آموزش و طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات