آموزش و طرز تهیه سوفله بادمجان Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه سوفله بادمجان آشپزی:در آموزش آشپزی غذاهای ایرانی متنوعی وجود دارد که این موضوع آشپزی را برای برخی بسیار جذاب تر می کند بادمجان را می توان به شک آموزش و طرز تهیه سوفله بادمجان آشپزی:در آموزش آشپزی غذاهای ایرانی متنوعی وجود دارد که این موضوع آشپزی را برای برخی بسیار جذاب تر می کند بادمجان را می توان به شک Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه سوفله بادمجان

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه سوفله بادمجان

آموزش و طرز تهیه سوفله بادمجان

سوفله بادمجان

آشپزی:در آموزش آشپزی غذاهای ایرانی متنوعی وجود دارد که این موضوع آشپزی را برای برخی بسیار جذاب تر می کند بادمجان را می توان به شکل های مختلفی درست کرد در اینجا آموزش سوفله بادمجان قرار داده شده است.

مواد لازم

گوشت چرخ كرده                         ۵۰۰ گرم
بادمجان                                     ۲ كيلوگرم
پياز درشت                                 ۱ عدد
رب گوجه فرنگي                          ۱ تا ۲ ق س
پنير پيتزاي رنده‌شده                     ۱۰۰ گرم
روغن مايع سرخ كردني                 به مقدار لازم
نمك                                          به مقدار لازم
فلفل                                         به مقدار لازم
زردچوبه                                     به مقدار لازم

مواد لازم براي سس سفيد

كره                                           ۵۰ گرم
شير                                         ۱پیمانه
آرد سفيد                                   ۲ ق س
خامه                                         ۲ ق س
نمك                                        به مقدار لازم
فلفل                                        به مقدار لازم

طرز تهیه

۱٫  ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست بگيريد، سپس آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهید و كمي نمك روي آنها بپاشيد و در سبدي بريزيد و كنار بگذاريد.
۲٫ در تابه مقداري روغن بريزيد  پس از داغ شدن روغن، بادمجان‌ها را در آن سرخ كنيد.
۳٫ پياز را پوست گرفته و پس از شستن، داخل گوشت چرخ‌كرده، رنده كنيدسپس كمي نمك و فلفل و زردچوبه به آن بيفزاييد. حالا در يك تابه ديگر، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و مخلوط گوشت و پياز را در آن سرخ كنيد.
نكته: شما مي‌توانيد پياز داخل گوشت چرخ‌كرده را   به همراه كمي زردچوبه در روغن تفت دهيد؛ سپس گوشت چرخ كرده را به پياز داغ اضافه كرده و به همراه آن سرخ كنيد و بگذاريد تا كمي بپزد. در ضمن، اگر مي‌خواهيد به آن رب گوجه فرنگي اضافه كنيد، زمان آن در همين مرحله است. پس از آن، نوبت به درست كردن سس سفيد است.
۴٫ فر را روي حرارت ۱۸۰درجه سانتي‌گراد گرم کنید. حالا يك ظرف پيركس يا ظرف مخصوص فر را  آماده كنيد و بادمجان‌هاي   سرخ شده را كف ظرف بچينيد.   سطح بادمجان ها  را با لايه‌اي از گوشت چرخ كرده بپوشانيد. حالا سس سفيد را روي گوشت ريخته و روي آن پنير پيتزا بپاشيد. لايه‌هاي بعدي را  هم به همين ترتيب   ادامه دهيد.
۵٫ ظرف را در طبقه وسط فر قرار داده و  ۳۰تا۴۵ دقيقه صبر كنيد تا مواد بپزد. پس از طي اين مدت، شعله بالاي فر را روشن كنيد و به مدت ۱۰ دقيقه حرارت دهيد تا سطح سوفله، طلايي‌رنگ شود.

طرز تهيه سس سفید

كره را در يك قابلمه بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. پس از آن، شير را كم‌كم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنيد. حالا خامه و نمك و فلفل را اضافه كنيد و مقدار ديگري حرارت دهيد تا سس غليظ شود. به اين ترتيب سس آماده مي‌شود.

سوفله بادمجان

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات