آموزش تهیه دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی Reviewed by Momizat on . آموزش تهیه دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی آشپزی:برخی برای سر سفره  یا میز خود تنها به غذایی که برای شام یا ناهار آماده مرده اند اکتفا نمی کنند و از چیزهای دیگ آموزش تهیه دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی آشپزی:برخی برای سر سفره  یا میز خود تنها به غذایی که برای شام یا ناهار آماده مرده اند اکتفا نمی کنند و از چیزهای دیگ Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش تهیه دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی

تبلیغات

آموزش تهیه دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی

آموزش تهیه دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی

آموزش تهیه دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی آشپزی:برخی برای سر سفره  یا میز خود تنها به غذایی که برای شام یا ناهار آماده مرده اند اکتفا نمی کنند و از چیزهای دیگری مانند دسر نیز استفاده می کنند دسرها در انواع مختلفی وجود دارند که ما در اینجا سعی کرده ایم آموزش تهیه دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی قرار داده ایم.

مواد لازم برای دسر

خامه                          ۲۵۰ گرم
پودر شکر                    ۷ قاشق غذاخوری
موز                             ۳ عدد
پودر ژله موز                 نصف بسته
وانیل                          یک‌چهارم قاشق مرباخوری
تخم‌مرغ                      ۴ عدد
مارمالاد                      یک کاسه ماست‌خوری
آرد گندم                     ۶ قاشق غذاخوری
شیر                           ۵ قاشق غذاخوری

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه ۸ لیوان از ”دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی“ خواهیم داشت.

وسایل لازم

قالب کیک مستطیل شکل به ابعاد ۲۷ در ۳۷ سانت، گاز فر دار، همزن برقی و مخلوط کن.

مواد لازم

سه عدد موز بزرگ برای تهیه دسر حدود نیم کیلوگرم. یک بسته خامه پاستوریزه ۲۵۰ گرمی.
سه قاشق غذاخوری (۶۰ گرم) پودر شکر برای تهیه دسر. چهار قاشق غذاخوری (۸۰ گرم) پودر شکر برای تهیه کیک. یک‌چهارم قاشق مرباخوری وانیل؛ کمی برای تهیه دسر و کمی برای تهیه کیک.
شش قاشق غذاخوری آرد گندم معادل ۹۰ گرم. چهار عدد تخم‌مرغ.
نصف بسته پودر ژله موز معادل ۵۰ گرم پودر ژله موز. پنج قاشق غذاخوری شیر، حدود نصف پیمانه معادل ۷۰ گرم.
یک کاسه ماست خوری مارمالاد میوه هر نوع میوه‌ای می‌تواند باشد معادل ۲۲۰ گرم.

آموزش تهیه دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی

برای تهیه نان رولت:
زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا می‌کنیم. یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل و ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر را به زرده تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و آن را با همزن برقی می‌زنیم تا سفید و کش‌دار شود.
سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی می‌زنیم تا به کف سفید تبدیل شود و فرم بگیرد. یک قاشق غذاخوری پودر شکر را کم‌کم اضافه کرده و کمی دیگر هم می‌زنیم.
زرده و سفیده زده‌شده را با هم مخلوط می‌کنیم.
آرد را با الک به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم سپس دو قاشق آب اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه نان رولت آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد) روشن کرده، یک کاغذ روغنی ته سینی به ابعاد (۲۷ در ۳۷ سانت) قرار داده، روی آن را چرب می‌کنیم و مواد را روی آن می‌ریزیم و در طبقه بالای فر برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که روی رولت چسبناک نباشد و کمی طلایی شود). سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود. نان رولت را از کاغذ جدا کرده و به سه قسمت برش می‌زنیم.
روی قسمت‌های برش زده مارمالاد مالیده، آن‌ها را روی هم قرار می‌دهیم. کیک مارمالادی را همراه کاغذ کیک برای دو الی سه ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. سپس آن را برش می‌زنیم.

برای تهیه دسر موز:
سه عدد موز متوسط را خرد کرده، در مخلوط کن می‌ریزیم. ۵ قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه می‌کنیم.
بعد از مخلوط کردن، ۳ پیمانه پوره موز خواهیم داشت.
نصف بسته پودر ژله را به تدریج در یک فنجان آب جوش حل می‌کنیم.
ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره موز می‌ریزیم و هم می‌زنیم.
۲۵۰گرم خامه پاستوریزه را ۲ ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.
آن را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.
مخلوط پوره موز و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می‌زنیم تا دسر آماده شود.

آموزش تهیه دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
کیک رولتی برش خورده را دور یک ظرف گرد می‌چینیم و دسر را وسط آن می‌ریزیم. سپس با پوست پرتقال یک گل رز درست می‌کنیم و وسط دسر قرار می‌دهیم.
می‌توان کیک رولتی برش خورده را در یک لیوان قرار داد و دسر را وسط آن ریخت و با چند تکه کیوی روی آن را تزئین کرد.
آموزش تهیه دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادیمنبع:موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان

آموزش تهیه دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات