آموزش و طرز تهیه شنیسل روسی Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه شنیسل روسی آشپزی:در آموزش آشپزی بخش های مختلفی وجود دارد برخی در آشپزی علاقمند هستند غذاهای خارجی را درست کنند ممکن است افراد در کشورهای مختلف آموزش و طرز تهیه شنیسل روسی آشپزی:در آموزش آشپزی بخش های مختلفی وجود دارد برخی در آشپزی علاقمند هستند غذاهای خارجی را درست کنند ممکن است افراد در کشورهای مختلف Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه شنیسل روسی

آموزش و طرز تهیه شنیسل روسی

آموزش و طرز تهیه شنیسل روسی

آموزش و طرز تهیه شنیسل روسی

آشپزی:در آموزش آشپزی بخش های مختلفی وجود دارد برخی در آشپزی علاقمند هستند غذاهای خارجی را درست کنند ممکن است افراد در کشورهای مختلف به عذاهای کشورهای دیگری علاقمند باشند.

مواد لازم :

سینه مرغ متصل به کتف                        ۲ عدد
پنیر پیتزا ورقه ای                                   ۴ عدد
کره گیاهی                                          ۲۵ گرم
گشنیز خرد شده                                  ۲ قاشق غذا خوری
آرد سوخاری                                        به میزان لازم
آرد زعفرانی                                         به میزان لازم
تخم مرغ                                             ۲ عدد
خامه                                                  ۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو                                                 به میزان لازم
نمک و فلفل                                         به میزان لازم

این غذا با این مواد اولیه برای ۸ نفر مناسب می باشد

طرز تهیه شنیسل روسی :

سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده.

شنیسل

سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید.

آموزش شنیسل روسی

و روی میز کار قرار داده و وسط ان ۲ پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید.

طرز تهیه شنیسل روسی

آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.

شنیسل روسی

سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای ۵ دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با انواع سس می توان سرو کرد .

شنیسل

طرز تهیه شنیسل روسی

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا