آموزش و طرز تهیه شوید پلو با ماهی قزل آلا Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه شوید پلو با ماهی قزل آلا آشپزی:در آموزش آشپزی تنوع وجود دارد برخی با علاقه آشپزی را دنبال می کنند و از آشپزی لذت می برند ماهی دارای انواع مختلف آموزش و طرز تهیه شوید پلو با ماهی قزل آلا آشپزی:در آموزش آشپزی تنوع وجود دارد برخی با علاقه آشپزی را دنبال می کنند و از آشپزی لذت می برند ماهی دارای انواع مختلف Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه شوید پلو با ماهی قزل آلا

آموزش و طرز تهیه شوید پلو با ماهی قزل آلا

آموزش و طرز تهیه شوید پلو با ماهی قزل آلا

آموزش و طرز تهیه شوید پلو با ماهی قزل آلا

آشپزی:در آموزش آشپزی تنوع وجود دارد برخی با علاقه آشپزی را دنبال می کنند و از آشپزی لذت می برند ماهی دارای انواع مختلفی می باشد که آن را به شکل های مختلفی می توان درست کرد.

شوید پلو با ماهی قزل آلا

مواد لازم

ماهی قزل آلا                      ۲ عدد
آرد گندم                             ۴ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل                        ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر                           ۱ قاشق چای خوری
آرد سوخاری                       ۲ قاشق غذاخوری
نمک                                 به مقدار لازم
روعن                                 به مقدار لازم
برنج ایرانی                         ۴ پیمانه
شوید خشک                      ۲ قاشق غذاخوری

این غذا با این مواد اولیه برای ۴ نفر مناسب می باشد

آموزش ماهی قزل آلا

توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه

۱-از پودر زجبیل به علت سردی ماهی استفاده می کنیم.
۲-پودر سیر باعث می شود تا بوی بد ماهی را گرفته شود.
۳-اگر از شوید تازه استفاده شود حدود ۲۵۰ گرم شوید لازم است.

شوید پلو با ماهی طرز تهیه

آرد گندم و آرد سوخاری را به همراه نمک و پودر سیر و زنجبیل باهم ترکیب می کنیم و ماهی ها را داخل آنها غلت می دهیم تا تمام قسمت های ماهی به این مواد آغشته شوند.روغن را داخل ماهیتابه میریزیم بعد از داغ شدن روغن ماهی ها را داخل ماهیتابه قرار می دهیم تا کاملاً سرخ شوند.

برای تهیه شوید پلو

برنج را می شوییم و به مدت ۳۰ دقیقه با آب ولرم و نمک خیس می کنیم بعد از آن یک قابلمه مناسب را به مقدار مناسب آب می کنیم و می گذاریم تا آب به جوش بیاید.برنج خیس خورده(بدون آبی که برنج را داخل آن خیس کردیم) را داخل قابمه می ریزیم مقدار شعله را کم می کنیم و می گذاریم تا برنج ۱۰ دقیقه بجوشد سپس آن را داخل آبکش می ریزیم و بعد یک استکان آب سرد روی برنج موجود در سبد می ریزیم. به مقدار لازم روغن را داخل قابلمه می ریزیم بعد برنج ها را با کفگیر داخل قابلمه می ریزیم و شوید را نیز لابلای آنها می ریزیم و زیر قابلمه را کم می کنیم و نصف استکان آب را روی آن می ریزیم و دم کنی را درب قابلمه قرار می دهیم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا برنج آماده شود.

طرز تهیه ماهی قزل آلا

نکات پایانی

• برنج را حدوداً با ۲ قاشق غذاخوری نمک خیس می کنیم.
• مقدار آب داخل قابلمه باید به اندازه ای باشد که حدود ۲ بند انگشت روی برنج را بگیرد.
• تمام سعی خود را کرده ایم تا به شکل ساده و کامل آموزش این غدا را برایتان قرار دهیم.
• در صورت داشتن سوال می توانید در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نمایید.
• امیدوار هستیم که این غذا مورد علاقه شما قرار بگیرد.

طرز تهیه شوید پلو با ماهی

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

منبع:میهن گرام

 

 

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا