آموزش و طرز تهیه دلمه بادمجان Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه دلمه بادمجان | آموزش آشپزی آشپزی:در آموزش آشپزی غذاهای متفاوتی برای آموزش وجود دارد آشپزی را برخی دوست دارند ممکن است شما نیز آشپزی کرده باشید آموزش و طرز تهیه دلمه بادمجان | آموزش آشپزی آشپزی:در آموزش آشپزی غذاهای متفاوتی برای آموزش وجود دارد آشپزی را برخی دوست دارند ممکن است شما نیز آشپزی کرده باشید Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه دلمه بادمجان

آموزش و طرز تهیه دلمه بادمجان

آموزش و طرز تهیه دلمه بادمجان | آموزش آشپزی

آموزش و طرز تهیه دلمه بادمجان

آشپزی:در آموزش آشپزی غذاهای متفاوتی برای آموزش وجود دارد آشپزی را برخی دوست دارند ممکن است شما نیز آشپزی کرده باشید در اینجا آموزش نوعی دلمه قرار داده شده است.

مواد لازم

لپه                                               نصف فنجان
سبزی دلمه                                   یک کاسه ماست‌خوری
رب گوجه                                       سه قاشق غذاخوری
روغن                                            یک و نیم فنجان
برنج                                             نصف فنجان
نمک، فلفل و زردچوبه                      به میزان لازم
بادمجان دلمه‌ای                              پنج عدد
سرکه                                           هشت قاشق غذاخوری
گوشت چرخ‌کرده                             یک کاسه ماست‌خوری
پیاز                                              یک عدد
شکر                                            یک قاشق غذاخوری

با این مقدار مواد لازم به اندازه پنج عدد از ”‌دلمه بادمجان “ خواهیم داشت.

توضیحی در رابطه با مواد اولیه

یک کاسه ماست‌خوری سبزی دلمه خردشده (صد گرم) شامل: تره، جعفری، گشنیز، شبت، ریحان، پیازچه، نعناع، تر خان و مرزه. حدود دویست گرم سبزی پاک نکرده نیاز می‌باشد.

طرز تهیه دلمه بادمجان

نصف فنجان لپه را با مقداری آب و کمی نمک می‌پزیم تا لپه پخته شده و آب آن نیز تبخیر شود. سپس آن را با گوشت‌کوب می‌کوبیم.

توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه

نصف فنجان برنج را با مقداری آب و کمی نمک می‌پزیم تا برنج پخته شده و یک کته شل به دست آید.

توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه

بادمجان دلمه‌ای‌ها را شسته، دور آن را راه‌راه پوست می‌کنیم و وسط آن‌ها را با چاقو و قاشق چای‌خوری خالی می‌کنیم. سپس کمی نمک به داخل و بیرون بادمجان‌ها زده، آن‌ها را برای یکی دو ساعت، سر و ته در یک آبکش می‌گذاریم تا تلخی آن برود.

توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه

یک و نیم فنجان روغن را در یک قابلمه کوچک داغ کرده، بادمجان‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه

با نصف روغن باقیمانده از بادمجان‌های سرخ‌شده، پیاز داغ درست می‌کنیم. سپس کمی زردچوبه و دو قاشق رب گوجه اضافه می‌کنیم.

توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه

برنج و لپه پخته، یک کاسه ماست‌خوری سبزی دلمه خردشده و یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس چهار قاشق غذاخوری سرکه، نصف قاشق شکر و کمی نمک و فلفل اضافه کرده، شعله را خاموش می‌کنیم تا مایه دلمه آماده شود.

توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه

داخل بادمجان‌ها را با مایه دلمه پر می‌کنیم. بقیه روغن باقیمانده از بادمجان‌های سرخ‌شده را در یک قابلمه متوسط ریخته، یک قاشق رب گوجه، چهار قاشق سرکه، نصف قاشق شکر، کمی نمک و فلفل و نصف لیوان آب اضافه کرده، دلمه‌ها را در آن می‌چینیم تا حدود یک ساعت با شعله کم بپزد و جا بیفتد.
بعد از پخت دلمه، حدود نیم ساعت صبر می‌کنیم تا دلمه‌ها کمی خنک و سفت شوند. اکنون آن‌ها آماده پذیرایی می‌باشند.

توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه
منبع: موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان

آموزش و طرز تهیه دلمه

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا