آموزش و طرز تهیه خورش بوقلمون Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه خورش بوقلمون آشپزی:برخی از بوقلمون برای تهیه خورش بوقلمون استفاده می کنند در کشور ما انواعی از خورشت ها وجود دارند که می توان هر یک از آنها را آموزش و طرز تهیه خورش بوقلمون آشپزی:برخی از بوقلمون برای تهیه خورش بوقلمون استفاده می کنند در کشور ما انواعی از خورشت ها وجود دارند که می توان هر یک از آنها را Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه خورش بوقلمون

آموزش و طرز تهیه خورش بوقلمون

آموزش و طرز تهیه خورش بوقلمون

آموزش و طرز تهیه خورش بوقلمون

آشپزی:برخی از بوقلمون برای تهیه خورش بوقلمون استفاده می کنند در کشور ما انواعی از خورشت ها وجود دارند که می توان هر یک از آنها را در برنامه غذایی خودتان قرار دهید امیدوار هستیم از خوردن آنها لذت ببرید.

مواد لازم خورش بوقلمون

گوشت بوقلمون                     ۳۰۰ گرم
سيب‌زميني                         دو عدد
شويد خشك                        دو قاشق غذاخوري
پياز خلال شده                     يك عدد
تخم آفتا‌ب‌گردان                    يك قاشق غذاخوري
روغن‌زيتون                           سه تا چهار قاشق غذاخوري
آب، نمك و زعفران                  به ميزان لازم

طرز تهيه خورش

گوشت بوقلمون را به تكه‌هاي ريز قيمه‌اي درآورده و به مدت يك ساعت در پياز و زعفران قرار داده و در يخچال بگذاريد.
سپس گوشت‌ها را به همراه پياز و روغن‌زيتون روي حرارت ملايم بگذاريد و تفت دهيد، بعد دو ليوان آب به مواد اضافه كنيد و بگذاريد به مدت ۴۵ دقيقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آن‌گاه سيب‌زميني‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌كنيد.
وقتي گوشت و سيب‌زميني پخت و آب خورش غليظ شد، در ظرف موردنظر بكشيد و در صورت دلخواه يك قاشق روغن‌زيتون روي آن بريزيد.
در ضمن، مي‌توانيد اين خورش را با نان و برنج  ميل كنيد.

آموزش و طرز تهیه خورش بوقلمون

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا