طرز تهیه کیسل لایه ای شیر و انار مناسب شب یلدا Reviewed by Momizat on . طرز تهیه کیسل لایه ای شیر و انار مناسب شب یلدا آشپزی:طرز تهیه کیسل لایه ای شیر و انار مناسب شب یلدا در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام قرار داده شده است دسر انوا طرز تهیه کیسل لایه ای شیر و انار مناسب شب یلدا آشپزی:طرز تهیه کیسل لایه ای شیر و انار مناسب شب یلدا در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام قرار داده شده است دسر انوا Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » طرز تهیه کیسل لایه ای شیر و انار مناسب شب یلدا

تبلیغات

طرز تهیه کیسل لایه ای شیر و انار مناسب شب یلدا

طرز تهیه کیسل لایه ای شیر و انار مناسب شب یلدا

طرز تهیه کیسل لایه ای شیر و انار مناسب شب یلدا

آشپزی:طرز تهیه کیسل لایه ای شیر و انار مناسب شب یلدا در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام قرار داده شده است دسر انواع مختلفی دارند در اینجا دسری آموزش داده شده که آب انار درست می شود.

مواد اولیه برای تهیه کیسل لایه ای شیر و انار

کره                                 پنجاه گرم
شکر                               دویست گرم
آرد                                 ۸ قاشق سوپ‌خوری
شیر سرد                        ۱ لیتر

طرز تهیه

* اول لایه شیری را به این ترتیب آماده نمایید : کره را روی شغله آب کنید بعد آرد را کمی در آن تفت دهید. شیر و شکر را اضافه کنید  و با همزن مفتولی سریع هم بزنید تا گلوله‌های آرد در شیر حل شوند و به هم زدن ادامه دهید تا روی شعله کرم شیر غلیظ شود.
* کرم را درون ظرف سرو بریزید تا کاملاً سرد شود.
* بیسکویت‌ها را با کمی شیر مرطوب نمایید و روی لایه شیری در دو ردیف بچینید.

مواد لازم برای کیسل انار

آب انار تازه                          هفتصد و پنجاه میلی‌لیتر
نشاسته گل                       ۶ قاشق سوپ‌خوری
پودر ژلاتین                          یک و نیم قاشق سوپ‌خوری
شکر                                 دویست گرم
بیسکویت ساده شکلاتی        به اندازه نیاز
آب سرد                            یک سوم پیمانه

طرز تهیه کیسل انار

* آب انار را به همراه شکر روی شعله بگزارید .
* نشاسته را در کمی آب انار حل کنید از صافی عبور دهید و به مخلوط روی شعله اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
* پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و با حرارت بخار آب حل کنید.
* ژلاتین را به کیسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و صبر کنید تا سرد شود.
* بعد از این که سرد شد آن را روی بیسکویت‌ها بریزید و ظرف را در یخچال به مدت ۲ الی ۳ ساعت بگزارید  تا ببندد.
* بعد از بستن دسر آن را برش زده و سرو کنید.

این دسر را می توانید هم به صورت سرد هم به صورت گرم سرو کنید

منبع: مجله اینترنتی آبانک

طرز تهیه کیسل لایه ای شیر و انار مناسب شب یلدا

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات