آموزش و نحوه درست کردن سوفله شوکولای Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن سوفله شوکولای آشپزی:در سایت میهن گرام بخش آموزش آشپزی وجود دارد که در آن آموزش غذاهای ایرانی و غذاهای خارجی مختلفی وجود دارد در اینجا طرز آموزش و نحوه درست کردن سوفله شوکولای آشپزی:در سایت میهن گرام بخش آموزش آشپزی وجود دارد که در آن آموزش غذاهای ایرانی و غذاهای خارجی مختلفی وجود دارد در اینجا طرز Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن سوفله شوکولای

تبلیغات

آموزش و نحوه درست کردن سوفله شوکولای

آموزش و نحوه درست کردن سوفله شوکولای

آموزش و نحوه درست کردن سوفله شوکولای

آشپزی:در سایت میهن گرام بخش آموزش آشپزی وجود دارد که در آن آموزش غذاهای ایرانی و غذاهای خارجی مختلفی وجود دارد در اینجا طرز تهیه نوعی سولفه قرار داده شده است.

مواد لازم

شوکولات ساده بدون مغز                        ۲۰۰ گرم
وانیل                                                 نصف قاشق چایخوری
آرد سیب زمینی                                   ۱ قاشق سوپخوری(۲۰ گرم)
شیر                                                 ۱ لیوان
سفیده تخم مرغ                                   ۲ عدد
شکر                                                 ۱۵۰ گرم
کره                                                  ۵۰ گرم
پودر قند                                             ۱۰۰ گرم
تخم مرغ                                             ۶ عدد

این سوفله با این مواد غذایی برای ۶ نفر مناسب می باشد.

طرز تهیه

ظرف نسوز مناسبی را با کره خوب چرب می کنیم. شوکولات را با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آب گرم مخلوط نموده ، به طریق بن ماری آب می کنیم. (ظرف محتوی شوکولات را در ظرف آبی قرار داده ، روی حرارت ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا شوکولات آب شود)
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می نمائیم . زرده را با شکر و وانیل مخلوط کرده، هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود.
آرد را در ظرف کوچکی می ریزیم، شیر را کم کم روی آرد ریخته ، هم می زنیم تا آرد در شیر کاملا حل شود .
ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا شیر جوش آمده ، کمی غلیظ شود . شوکولات حل شده و کره را با شیر مخلوط می کنیم و این مایه را با زرده تخم مرغ کاملا مخلوط کرده ، آماده می گذاریم بماند.
۲ عدد سفیده اضافی را با ۶ عدد سفیده تخم مرغ مخلوط کرده ، آنقدر می زنیم تا مثل پنبه سفید و خشک و سفت شود، به طوریکه اگر کاسه را برگردانیم، سفیده از کاسه نریزد. مایه زرده و شوکولات را کم کم داخل سفیده می ریزیم و به سرعت مخلوط می نمائیم . کافی است که مواد فقط مخلوط شود ، ولی زیاد هم نمی زنیم که پف سفیده نخوابد.
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد یک ربع قبل گرم می کنیم و مایه را فوری در ظرف چرب شده آماده می ریزیم . ظرف را در ظرف آب گرمی قرار می دهیم و ظرف آب گرم را کف فر می گذاریم که به مدت ۴۵ دقیقه بماند .
سوفله باید کاملا بالا آمده و روی آن کمی بسته شود. ظرف را بیرون می آوریم ، کمی پودر قند روی آن می پاشیم و بلافاصله سر میز می بریم .
نکته حساس برای هر سوفله مدت طبخ و بلافاصله استفاده کردن آن است . چون اگر کاملا طبخ نشده باشد ،مغز آن آبدار می ماند و پف سوفله آنقدر مهم است که ظرف سوفله را بعد از طبخ سر میز روی چراغ های مخصوص قرار می دهند تا سرد نشود و پف آن نخوابد.

سوفله بادمجان

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات