آموزش و طرز تهیه دلمه کلم برگ Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه دلمه کلم برگ آشپزی:غذاهای ایرانی دارای انواع مختلفی هستند که در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام نمونه هایی از آنها قرار داده شده است در اینجا آم آموزش و طرز تهیه دلمه کلم برگ آشپزی:غذاهای ایرانی دارای انواع مختلفی هستند که در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام نمونه هایی از آنها قرار داده شده است در اینجا آم Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه دلمه کلم برگ

آموزش و طرز تهیه دلمه کلم برگ

آموزش و طرز تهیه دلمه کلم برگ

آموزش و طرز تهیه دلمه کلم برگ

آشپزی:غذاهای ایرانی دارای انواع مختلفی هستند که در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام نمونه هایی از آنها قرار داده شده است در اینجا آموزش دلمه کلم برگ قرار داده شده است.

مواد لازم

گوشت چرخ‌كرده                                                       ۵۰۰ گرم
سبزي دلمه (تره، جعفري، شويد، ترخون، مرزه و پيازچه)       ۵۰۰ گرم
برنج                                                                       ۵/۱ پيمانه
آلو خورشي                                                              ۱۰ تا ۱۵ عدد
پياز بزرگ                                                                  يك عدد
كلم بزرگ                                                                 يك عدد
روغن براي سرخ كردن                                                 به ميزان لازم
نمك، فلفل سياه، زردچوبه، زيره سياه و زعفران                   به ميزان لازم
شكر                                                                      يك قاشق غذا خوري

طرز تهيه

پياز را نگيني كرده و تفت مي‌دهيم، گوشت را اضافه كرده و بعد از كمي تفت دادن ادويه‌ها و نمك را اضافه مي‌كنيم. برنج را كه از قبل به صورت كته‌اي پخته (نيم‌پز) شده را به گوشت اضافه و مخلوط مي‌كنيم، سبزي خرد كرده را اضافه كرده و سپس از روي حرارت برمي‌داريم. كلم را شسته و انتهاي آن را با يك چاقوي تيز و باريك به صورت مخروط درآورده و خارج مي‌كنيم بعد كلم را در قابلمه‌اي كه پر از آب‌جوش است مي‌اندازيم بعد از ۴ تا ۵ دقيقه حرارت آن را از قابلمه خارج كرده و براي چند دقيقه مي گذاريم تا خنك شود. از اولين برگ كلم شروع كرده و جدا مي‌كنيم و برگ‌ها را كنار مي‌گذاريم تا خنك شود. انتهاي برگ را كه كمي سفت است با چاقو بريده و يك قاشق از مواد را داخل آن گذاشته و كناره‌هاي برگ را مي‌بنديم، آن را رول مي‌كنيم يا به صورت بقچه‌اي مي‌بنديم. در كف ظرف بزرگي چندبرگ كلم انداخته و دلمه‌ها را در آن مي‌چينيم تا ظرف پر شود يك ليوان آب روي آن ريخته و آلوها را كه از قبل خيس كرده‌ايم روي دلمه‌ها ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم تا پخته شود. بعد از آن كه دلمه‌ها پخته شد شكر، سركه و     ليوان آب را مخلوط كرده و روي دلمه‌ها مي‌ريزيم و مي‌گذاريم به مدت ۲۰ دقيقه حرارت ببيند تا مزه آن ملس شود.

نكته : اگر شكر اين دلمه را از ابتداي كار اضافه كنيم كلم‌ها پخته نمي‌شوند و دلمه‌ها سفت مي‌شوند.

کلم دلمه

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا