آموزش و نحوه درست کردن پیتزا شیکاگو Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن پیتزا شیکاگو آشپزی:بعضی از غذاها به شکل های مختلفی درست می شوند در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام طرز تهیه نوعی پیتزا قرار داده شده است پ آموزش و نحوه درست کردن پیتزا شیکاگو آشپزی:بعضی از غذاها به شکل های مختلفی درست می شوند در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام طرز تهیه نوعی پیتزا قرار داده شده است پ Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن پیتزا شیکاگو

تبلیغات

آموزش و نحوه درست کردن پیتزا شیکاگو

آموزش و نحوه درست کردن پیتزا شیکاگو

آموزش و نحوه درست کردن پیتزا شیکاگو

آشپزی:بعضی از غذاها به شکل های مختلفی درست می شوند در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام طرز تهیه نوعی پیتزا قرار داده شده است پیتزا برخی به روش های مختلفی درست می کنند.

مواد لازم

گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده                       ۲ عدد
پنیر موتزارلا                                                       ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزای رنده شده                                           ۱۵۰ گرم
پنیر پارمسان                                                     ۳ قاشق غذا خوری
سیر له شده                                                     دو حبه
سوسیس ایتالیایی یا کوکتل کباب شده و خرد شده     ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه خرد شده                                           ۱ عدد
روغن زیتون                                                       ۳ قاشق غذا خوری
پودر ریحان یا پونه یا آویشن                                    به مقدار دلخواه
سس کچاپ                                                      به مقدار لازم
خمیر پیتزا                                                         ۴۰۰ گرم

طرز تهیه

ابتدا خمیر پیتزا را با وردنه نازک نمایید.ظرف چدنی یا قالب مخصوص پیتزا که حداقل ۸ سانتیمتر لبه دارد را برداشته و سطح داخلی آن را به طوری که تمام لبه های ظرف پوشش داده شوند با خمیر پیتزا بپوشانید و اضافه خمیر را از لبه ظرف ببرید.
سطح داخل خمیر را با ۲ تا ۳ قاشق سس کچاپ بپوشانید.سپس ۱۰۰ گرم پنیر موتزارلا کف قالب بریزید.سوسیس و گوجه فرنگی را در یک لایه بریزید .روی سوسیس و گوجه فرنگی را با ۱۵۰ گرم پنیر موتزارلا پوشش دید.
فلفل دلمه ای خرد شده،سیر له شده را روی پنیر موتزرالا ریخته و کل سطح پیتزا را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید.
روی سطح پنیر پیتزا را کاملا با سس کچاپ بپوشانید و نمک و فلفل و آویشن را بر روی سطح سس بپاشید و در آخر ۳ قاشق پنیر پارمسان رنده شده را روی سطح سس بریزید.
پیتزا را در فر با حرارت ۱۸۰ در جه سانتیگراد قرار دهید و هنگامی که خمیر آن طلایی رنگ شد از داخل فر پیتزا را خارج نمایید(تقریبا ۳۰ دقیقه).بعد از خارج کردن پیتزا شیکاگو از فر آن را برش زده و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید و سرو نمایید.

پیتزا

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات