آموزش و نحوه درست کردن لم چاپس Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن لم چاپس آشپزی:غذاها انواع مختلفی دارند بعضی از آنها غذاهای خارجی محسوب می شوند در سایت میهن گرام آموزش برخی از غذاها قرار داده شده است بر آموزش و نحوه درست کردن لم چاپس آشپزی:غذاها انواع مختلفی دارند بعضی از آنها غذاهای خارجی محسوب می شوند در سایت میهن گرام آموزش برخی از غذاها قرار داده شده است بر Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن لم چاپس

تبلیغات

آموزش و نحوه درست کردن لم چاپس

آموزش و نحوه درست کردن لم چاپس

آموزش و نحوه درست کردن لم چاپس

آشپزی:غذاها انواع مختلفی دارند بعضی از آنها غذاهای خارجی محسوب می شوند در سایت میهن گرام آموزش برخی از غذاها قرار داده شده است برخی به آموزش آشپزی علاقمند هستند و آشپزی کردن را بسیار دوست دارند و به درست کردن غذاهای مختلف تمایل دارند و ترجیح می دهند در صورت امکان غذاهای جدید مناسبی را درست کنند.

مواد لازم

راسته با استخوان گوسفندي                يك كيلوگرم
روغن‌زيتون                                       چهار قاشق سوپخوري
پياز                                                يك عدد
پودرسير                                         نصف قاشق چايخوري
سس سويا                                     يك قاشق سوپخوري
نمك                                              يك قاشق چايخوري
فلفل                                             نصف قاشق چايخوري
كره و زعفران آب‌كرده                         به ميزان لازم
گوجه‌فرنگي، زيتون و سبزي                 در صورت تمايل

طرز تهیه

ابتدا رگ و چربي‌هاي گوشت را گرفته، اما استخوان‌ها روي آن باقي بماند. سپس با دو قاشق روغن‌زيتون، پياز، فلفل، پودرسير، نمك و سس‌سويا مخلوط كرده و به مدت پنج ساعت مي‌گذاريم تا مزه‌دار شود، بعد داخل تابه چدني دو قاشق ديگر روغن‌زيتون ريخته و دو طرف آن را خوب سرخ مي‌كنيم. پس از سرخ شدن مقداري كره و زعفران آب‌كرده را با قلم‌مو روي آن بزنيد تا خوشمزه‌تر شود و با گوجه‌فرنگي، زيتون و سبزي تزئين كنيد.

کباب کوبیده

 

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات