آموزش و نحوه درست کردن رولت بادمجان Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن رولت بادمجان آشپزی:در آموزش آشپزی بخش های مختلفی وجود دارد که برخی از آنها در آشپزی کردن بسیار استفاده می کنند در بخش آشپزی سایت میهن گرا آموزش و نحوه درست کردن رولت بادمجان آشپزی:در آموزش آشپزی بخش های مختلفی وجود دارد که برخی از آنها در آشپزی کردن بسیار استفاده می کنند در بخش آشپزی سایت میهن گرا Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن رولت بادمجان

آموزش و نحوه درست کردن رولت بادمجان

آموزش و نحوه درست کردن رولت بادمجان

آموزش و نحوه درست کردن رولت بادمجان
آشپزی:در آموزش آشپزی بخش های مختلفی وجود دارد که برخی از آنها در آشپزی کردن بسیار استفاده می کنند در بخش آشپزی سایت میهن گرام آموزش غذاهای متنوعی وجو دارد برخی از غذاها را می توان به شکل هی مختلفی درست کرد که حتی در مواقعی اسم آنها نیز با هم متفاوت است بادمجان را می توان به شکل های مختلفی درست کرد برخی به خوردن بادمجان علاقه زیادی دارند و ممکن است چندین بار در برنامه غذایی خود آن را قرار دهند و گاهی نیز ترجیح می دهنند آن را به شکل های مختلفی درست کنند.

مواد لازم رولت بادمجان

بادنجان                             يك كيلوگرم
گوشت چرخ‌كرده                  ۱۵۰ گرم
پياز سرخ‌كرده                     چهار قاشق غذاخوري
زرشك                              دو قاشق غذاخوري
نمك                                 به ميزان لازم
فلفل                                به ميزان لازم
روغن                                به ميزان لازم

طرز تهيه رولت بادمجان

بادنجان را به قطر يك سانتي‌متر از طول برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد. گوشت و پيازداغ را تفت داده و زرشك، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و روي بادنجان پهن شده مخلوط گوشت را بريزيد سپس رول كرده و با خلال محكم كنيد. براي تزئين از ماست چكيده استفاده كنيد.

رولت بادمجان

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا