آموزش و طرز تهیه کیک کشک بادمجان Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه کیک کشک بادمجان آشپزی:در سایت میهن گرام غذاهای ایرانی مختلفی قرار داده شده است. مواد لازم بادمجان                                     3 عدد کشک آموزش و طرز تهیه کیک کشک بادمجان آشپزی:در سایت میهن گرام غذاهای ایرانی مختلفی قرار داده شده است. مواد لازم بادمجان                                     3 عدد کشک Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه کیک کشک بادمجان

آموزش و طرز تهیه کیک کشک بادمجان

آموزش و طرز تهیه کیک کشک بادمجان

آموزش و طرز تهیه کیک کشک بادمجان

آشپزی:در سایت میهن گرام غذاهای ایرانی مختلفی قرار داده شده است.

مواد لازم

بادمجان                                     ۳ عدد
کشک                                       ۲۵۰ گرم
پیاز                                           ۲ عدد
گردو                                         به مقدار لازم
نعنا                                          به مقدار لازم
کنجد                                        به مقدار لازم
روغن                                        به مقدار لازم
آب                                           ۱ استکان
نمک و ادویه                               به مقدار لازم
نان تست                                  ۱ بسته
سبزی خوردن                             به مقدار لازم

کیک کشک بادمجان

طرز تهیه

طرز تهیه کشک بادمجان

یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن سرخ می کنیم پیاز که طلایی رنگ شد بادمجان (بادمجان را می شوییم و پوست می گیریم و خرد می کنیم) را به آن اضافه می کنیم و مقداری نمک و ادویه داخل آنها می ریزیم سپس آب را به آنها اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت اجازه می دهیم با شعله کم بامجان ها کاملا بپزنند بعد از آن مقداری نعنا داغ درست می کنیم و بادمجان که مقداری سرد شد کشک و مقداری نعنا داغ را به آن اضافه می کنیم

آموزش و [طرز تهیه کیک کشک بادمجان]

برای تهیه کیک کشک بادمجان

کناره های نان تست را می گیریم و به شکلی که دوست داریم کیکمان باشد نان های تست را قرار می دهیم ما در اینجا ۴ عدد نان تست را به شکل مربع کنار هم قرار دادیم سپس مقداری کشک بادمجان را روی نان ها قرار می دهیم و پخش می کنیم بعد ۴ عدد نان دیگر را بر می داریم کناره هاشون را می گیریم و روی مواد قرار می دهیم و مقداری فشار می دهیم تا به هم بچسبند همین کار را تا چند لایه انجام می دهیم در لایه آخر بعد گذاشتن نان دیگه کشک بادمجان روی آنها نمی ریزیم و روی لایه آخر و همین طور دورتا دور کیکمان (نان ها) را کشک می مالیم و داخل یخچال قرار می دهیم و ۱ ساعت قبل از صرف کردن آن را از یخجال بیرون آورید و سپس آن را به شکل دلخواه خودتان تزیین کنید

کیک کشک بادمجان
تزیین کیک

در اینجا برای تزیین کیک یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و سرخ می کنیم  و همین طور از مقداری کنجد و گردو و نعنا داغ استفاده شده است و بوسیله پوست بادمجان و خلال پاپیون درست کردیم و وسط آن یک تربچه قرار دادیم و برای تزیین دور ظرفمان از مقداری سبزی خوردن استفاده کرده ایم.

طرز تهیه کیک کشک بادمجان

منبع:اختصاصی میهن گرام

کیک کشک بادمجان

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا