آموزش و نحوه درست کردن ذرت تامالس Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن ذرت تامالس آشپزی:برخی برای آشپزی کردن از غذاهای خارجی استفاده می کنند و به درست کرد برخی از آنها علاقمند هستند در سایت میهن گرام آموزش بر آموزش و نحوه درست کردن ذرت تامالس آشپزی:برخی برای آشپزی کردن از غذاهای خارجی استفاده می کنند و به درست کرد برخی از آنها علاقمند هستند در سایت میهن گرام آموزش بر Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن ذرت تامالس

آموزش و نحوه درست کردن ذرت تامالس

آموزش و نحوه درست کردن ذرت تامالس

آموزش و نحوه درست کردن ذرت تامالس

آشپزی:برخی برای آشپزی کردن از غذاهای خارجی استفاده می کنند و به درست کرد برخی از آنها علاقمند هستند در سایت میهن گرام آموزش برخی از غذاهای خارجی قرار داده شده است.

مواد لازم

ذرت كامل (بلال)                                    ۸۰۰ گرم
فلفل دلمه‌اي سبز ريز خردشده                   يك عدد
پياز ريزخردشده                                      سه قاشق سوپخوري
سير له شده                                         ۱/۴ پيمانه
گوشت فيله نرم گوساله                           ۱۵۰ گرم
پودر زيره سبز                                        دو قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگی                                     دو قاشق سوپخوري
روغن براي سرخ‌كردن                               به ميزان لازم
نمك                                                    يك و نيم قاشق سوپخوري

طرز تهيه

دسته يا چوب ذرت را از انتها قطع و با دقت برگ‌هاي ذرت را جدا كرده و يكي‌يكي كنار هم قرار دهيد با استفاده از چاقو دانه‌هاي ذرت را جدا و در دستگاه غذاساز ريخته كاملا پوره و له كنيد. گوشت را ريز خردكرده و همراه سير، پياز و فلفل با كمي روغن تفت دهيد. رب گوجه‌فرنگي و زيره را نيز اضافه و مخلوط كنيد و ۳۰ دقيقه با حرارت ملايم و با در بسته بپزيد سپس با پوره ذرت مخلوط كنيد. قابلمه‌اي را آب كرده همراه نمك روي حرارت قرار داده تا به جوش آيد. در اين فاصله برگ‌هاي ذرت را باز كرده و داخل هر برگ، برگ ديگري را خلاف جهت قرار دهيد و از مواد به اندازه چهار قاشق ميان برگ قرار داده و آنها را مثل بقچه ببنديد و دور آن را با نخ آشپزي يا نخ دندان محكم ببنديد و در آب جوشان به مدت ۲۰ دقيقه بپزيد سپس از آب خارج كرده و در آبكش قرار داده تا آب اضافي آن گرفته شود. نخ را از دور آن باز كرده در ظرف سرو قرار دهيد مي‌توانيد اين غذا را و با خلال دندان و فلفل دلمه‌اي و پوست ليموترش تزئين كنيد.ذرت تامالس مخصوص کشور کوبا می باشد.

غذاهای خارجی

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا